Client

Ayuntamiento de Nules

Constructor company

Year
2020
Location
Nules, Castellón
Area
170 m2

Regarding the materialization of the project, the chosen structural system is made up of reinforced concrete hollow core slabs supported on load-bearing walls made up of thermoclay blocks.

The project consists of the construction of a new floor of a dining room with toilets, kitchen and warehouse in CEIP Lope de Vega, taking advantage of the space occupied by the concierge’s house.

The previous dining room was in a non-recommended location and the caretaker’s home was unused as a home, being used only to store classroom furniture. Therefore, it is decided to demolish the house and use the place it occupied to locate the new dining room.

Regarding the materialization of the project, the chosen structural system is made up of reinforced concrete hollow core slabs supported on load-bearing walls made up of thermoclay blocks. The characteristic façade of the building is made up of a sheet of thermo-clay blocks. As for the interior space, a porcelain floor is used.